Aanmelden

Aanmeldformulier

Veelgestelde vragen

Jazeker, heel tof als je wat van je tijd en aandacht aan een ander wit geven die dat goed kan gebruiken. Je kan je aanmelden bij ons formulier, dan plannen wij een kennismaking met je in om te onderzoeken op welke manier jij van betekenis zou willen zijn.

Binnen het project van CVVE kunnen ook niet jongeren aan de slag om van betekenis te zijn. Je kunt je hier aanmelden en hier vind je meer info. Ook werken we samen met verschillende samenwerkingspartners die ook voor jongeren boven de 30 jaar vrijwilligerswerk aanbieden. Neem gerust contact met ons op daarover. 

Dat kan zeker. We denken graag met je mee. We zijn er voor jongeren die zelf in actie willen komen, samen met een vriend of vriendin of met een hele groep. We kijken graag samen met jou wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Als je je hebt aangemeld plannen we een kennismakingsgesprek in. Samen kijken we wat je wensen zijn, waar je talenten liggen en waar jij van betekenis kan zijn. Er is altijd iets waarmee je een ander tot hulp kan zijn en waardoor je van betekenis kan zijn voor de ander, én daarmee voor jezelf.

Je kunt een hulpvraag stellen door het formulier ‘ik wil graag hulp’ in te vullen. Deze is hier te vinden: https://www.dienjestad.nl/hulp-nodig/) ook is het mogelijk om te bellen naar 0318-793005

We streven ernaar je zo snel mogelijk hulp te bieden, maar het zou kunnen zijn dat het nodig is om even wachten is op passende hulp. Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Na je aanmelding zal er contact op worden genomen en zal je horen in hoeverre de verwachting hierover is.

De hulp die je ontvangt is gratis. Vrijwilligers worden niet betaald maar wel erg gewaardeerd.