Thema: Samen op Weg!

Op maandagavond 9 december vindt in De Fietser een bijzonder ontmoetingsfeest plaats, georganiseerd door Netwerk Dien je Stad.

Meld je nu aan voor het Ontmoetingsfeest!

Ontmoetingsfeest
Welkom!

Het Ontmoetingsfeest is terug!

Dit jaar willen we, Netwerk Dien je Stad, opnieuw een magische avond organiseren waarin 500 bewoners uit de gemeente Ede samenkomen voor een gratis diner. We nodigen bedrijven uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement en een bijdrage te leveren om eenzaamheid te bestrijden en mensen met elkaar te verbinden.

Diner voor iedereen!

Samen aan Tafel

Aan lange tafels nemen de vrijwilliger, de wethouder, de eenzame mevrouw, het gezin uit een vluchtsituatie, de dakloze, de samenwerkingspartner, de burgemeester en de jongere met een maatje plaats. Het samen eten werkt verbindend en biedt mensen de kans om elkaar te leren kennen.

Welkom!

Het diner wordt gratis aangeboden en is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Tijdens de avond worden de gasten vermaakt en geïnspireerd door verschillende activiteiten. Ook voor de kinderen is er een speciaal programma.

Doe je mee?

Rol van Vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een grote rol bij de voorbereiding en de uitvoering van het evenement. Zo wordt bijvoorbeeld de bediening verzorgd door jonge vrijwilligers.

Samen!

Voor wie?

Het ontmoetingsfeest richt zich op een diverse groep bewoners uit de gemeente Ede. Er wordt gestreefd naar een gelijke verdeling tussen mensen in kwetsbare situaties en anderen, tussen jong en oud, en tussen arm en rijk.

Veelgestelde vragen

Iedereen is welkom bij het Ontmoetingsfeest. Ons doel is om mensen aan elkaar te verbinden en een toffe avond te bezorgen. Juist mensen die elkaar mogelijk in het dagelijks even niet tegen komen, leren elkaar kennen. Je zult ontdekken hoe betekenisvol dat is!

De avond is gratis! Doordat verschillende sponsoren , bedrijven, fondsen, en vanuit giften bijgedragen wordt aan het feest, is de toeging gratis! Dus wees welkom en geniet!

Ja dat mag zeker! Juist gezellig als je iemand meeneemt. Meld je wel even los van elkaar aan van te voren.

Mocht je graag bij de avond aanwezig zijn maar niet zelf kunnen komen? Laat het ons weten door even te bellen of te mailen naar ontmoetingsfeest@dienjestad.nl. We gaan dan kijken of we iets kunnen regelen zodat je wel aanwezig kan zijn!

Ja, we houden rekening met diëten, allergieën en halal wensen. Bij je aanmeldformulier kun je dit ook aangeven, dan zorgen wij dat er genoeg is!

Sponsoren

Het Ontmoetingsfeest wordt mede mogelijk gemaakt door: