14 december 2023

Welkom om hierbij aanwezig te zijn!

De Vriendenstichting van Netwerk Dien je Stad organiseert een toonaangevend Kerstconcert op 14 december in het gebouw van Johannus Orgelbouw. Het is een kwalitatief hoogstaand concert, met verschillende genres, voor jong en oud. Dit jaar zijn er, naast o.a. André van Vliet en Jan Lenselink, hele bijzondere gasten. Vocal Group Orpheus uit Oekraïne zal een muzikale bijdrage leveren.

Achteraf is er ruime gelegenheid voor netwerken met een hapje en een drankje.

 

Kaarten bestellen
Wanneer

Informatie

Voor wie: alle leeftijden
Wanneer: donderdagavond 14 december 2023
Tijd: 19: 30 uur zaal open, 20:00 start concert
Kaartverkoop: start oktober 2023
Kosten per kaart: € 42,50

Wanneer je als bedrijf of organisatie mee wil sponsoren dan kan dat. Daar horen natuurlijk gratis kaartjes bij. We geven je graag meer informatie!

 

Sponsoring
Speciale gasten

Orpheus

Dit jaar zijn er, naast o.a. André van Vliet en Jan Lenselink, hele bijzondere gasten. Vocal Group Orpheus uit Oekraïne zal een muzikale bijdrage leveren. Zij en wij vinden het erg bijzonder dat we op deze manier kunnen samenwerken en ze hebben speciaal hun tour in Europa vervroegd zodat ze een bijdrage kunnen leveren aan het Kerstconcert, waarvan ze weten dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen, waar Netwerk Dien je Stad zich ook voor inzet en grote betekenis toevoegt in de levens van deze mensen die gevlucht zijn.

Meer info Orpheus
Goed doel

Netwerk Dien je Stad

De opbrengst van het kerstconcert zal gaan naar Netwerk Dien je Stad, om daarmee jongeren en medebewoners in Ede te steunen.

Netwerk Dien je Stad zet zich met jonge vrijwilligers in voor mensen in een kwetsbare situatie , mensen in eenzaamheid en mensen die uit een vluchtsituatie komen en (tijdelijk) in Ede woonachtig zijn. en/of eenzame mensen in Ede.

Er zijn 5 verschillende projecten die zich op een eigen manier, met een eigen doelgroep inzetten voor de samenleving. Netwerk Dien je Stad gelooft in het bijzonder in de kracht van jongeren.

 

Over Netwerk Dien je Stad
Mogelijk gemaakt door

Vriendenstichting Netwerk Dien je Stad

Drie jaar geleden is de Vriendenstichting opgericht, in samenwerking met Rotaryclub Ede. De Vriendenstichting is er vooral op gericht om bedrijven te betrekken bij het werk van Netwerk Dien je Stad waarbij bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen tonen door financieel en/of met activiteiten aan projecten bij te dragen. Momenteel richt zij zich vooral op de organisatie van het toonaangevende Kerstconcert in Ede om daarmee sponsorgeld op te ghalen voor Netwerk Dien je Stad.

Meer info
Mensen uit een vluchtsituatie

CVVE (Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede)

Een project wat bijzondere aandacht verdient is CVVE (Coördinatie vrijwilligers vluchtelingen Ede) die vanaf het eerste uur hulp biedt aan mensen uit een vluchtsituatie. Zij ondersteunen vluchtelingen om van hun tijdelijke verblijfsplek een zoveel mogelijk menswaardige en leefbare plek te maken en vrijwilligerswerk te faciliteren ter ondersteuning. Ze bieden goederen en activiteiten en proberen een brug te slaan met de bewoners in Ede. 

Wees sponsor van het Kerstconcert

We hebben al een aantal ondernemers die sponsoren maar om dit concert mogelijk te maken, hebben we meer toonaangevende Edese ondernemers/ bedrijven (1 per branche) nodig als sponsor. Het sponsorbedrag is € 2.500,-, daarvoor krijg je ruime publiciteit, zowel tijdens de avond als op social media en 10 toegangskaarten (à € 42,50 per stuk).

De kosten voor het concert zijn globaal € 9.500,- (catering en artiesten). Johannus biedt kosteloos de concertzaal en personeel aan. Naast de kaarten die naar de sponsoren gaan, verkopen we de kaarten voor een avondvullend en muzikaal programma inclusief koffie en borrel. We verwachten zo’n 300 bezoekers. De opbrengst hiervan zal gaan naar Netwerk Dien je Stad, om daarmee jongeren en medebewoners in Ede te steunen.

Dit zijn onze sponsoren
Veelgestelde vragen

Ja, de kaartverkoop is gestart. Je kunt meteen je kaarten bestellen via ons formulier.

Kaarten bestellen

Via de site kun je 1 kaart per keer bestellen. Wil je meerdere kaarten tegelijk bestellen? Stuur gerust even een mailtje!

Neem contact op

De locatie van Johannus Orgelbouw is rolstoeltoegankelijk. U kunt de zaal goed bereiken en er is rekening in alles rekening gehouden met toegankelijkheid.