Hee jij!

Lijkt het jou leuk om mensen met een mooi gebaar te verrassen tijdens de donkere dagen voor Kerst? Dan is dit je kans! Door jouw steentje bij te dragen kan je veel mensen blij maken. Middels deze Kerstactie willen we het voor jou mogelijk maken om met een groep(je) iets te doen voor de mensen in Ede die eenzaam zijn, in een kwetsbare positie zitten, of die je tegenkomt op straat. Tof om juist in deze periode mensen blij te maken en liefde uit te delen.

In de donkere dagen vóór Kerst willen we graag met jou ons ‘Sparkling light’ verspreiden.
Dit kan op verschillende manieren, zoals koffie drinken met eenzame mensen, spelletjes doen met mensen in de noodopvang, lichtjes uitdelen op het station en het schrijven van kaartjes. Op deze manier kan jij van betekenis zijn voor de mensen die jouw steun hard kunnen gebruiken.

Wij van Netwerk Dien je Stad koppelen je graag aan de personen of activiteiten die jij tof vindt. Jij maakt echt het verschil! Meld je aan via deze link: Aanmelden Kerstoutreach 2023

Zo kunnen we samen met jou zoeken naar een plek waar jij (en jouw groep) van betekenis kunnen zijn! We beginnen en eindigen de avond graag met een gezellig samenzijn met elkaar. De concrete planning volgt nog, maar houd je agenda vrij vanaf 18.30u.

We zien uit naar een hele mooie avond samen!
Groetjes Marieke, Astrid, Lisanne en Evanne