Ontmoeting staat centraal!

Welkom!

Een diner en avondvullendprogramma als licht in de donkere dagen!
Je ontmoet mensen die je anders niet zou ontmoeten! Kom je zelf of samen met iemand? Welkom!

Aanmelden voor het ontmoetingsfeest
Samen eten en nieuwe mensen ontmoeten!

Samen dineren

Een goedverzorgde maaltijd op een toplocatie!

Je kan verzekerd zijn van een heerlijk diner, geserveerd door onze jongeren vrijwilligers van Netwerk Dien je Stad!

Ontmoetingsfeest 2018

Kijk terug naar het Ontmoetingsfeest 2018

 

Op maandagavond 9 december vindt in De Fietser een bijzonder ontmoetingsfeest plaats, georganiseerd door Netwerk Dien je Stad. Tijdens dit evenement, dat het hoogtepunt van het jaar vormt, komen 500 mensen uit alle lagen van de samenleving samen om te dineren. Aan lange tafels nemen de vrijwilliger, de wethouder, de eenzame mevrouw, het gezin uit een vluchtsituatie, de dakloze, de samenwerkingspartner, de burgemeester en de jongere met een maatje plaats. Het samen eten werkt verbindend en biedt mensen die elkaar anders niet zouden ontmoeten de kans om elkaar te leren kennen.

Het diner wordt gratis aangeboden en is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Tijdens de avond worden de gasten vermaakt en geïnspireerd door verschillende activiteiten, en er is ook een speciaal programma voor de kinderen. Bij de voorbereiding en de uitvoering van het evenement spelen vrijwilligers een grote rol. Zo wordt bijvoorbeeld de bediening verzorgd door jonge vrijwilligers.

Het doel van het ontmoetingsfeest is om een diverse groep bewoners uit de gemeente Ede samen te brengen, met een ongeveer gelijke verdeling tussen mensen in kwetsbare situaties en anderen, tussen jong en oud, en tussen arm en rijk.