180 studenten Social Work op pad!

Begin september mocht Netwerk Dien je Stad weer meewerken aan de introductieweek van de eerstejaarsstudenten Social Work. 180 studenten hebben zich een dagdeel ingezet voor mensen in de gemeente Ede. Na een introductie van ons als Netwerk Dien je Stad konden zij een activiteit voorbereiden die ze op een ander moment in de week hebben uitgevoerd.

Nu zijn jullie natuurlijk erg benieuwd naar wat ze allemaal hebben gedaan!

Houd je goed vast: een heg snoeien, héél veel onkruid wieden, waterspellen organiseren op de vluchtelingenopvang, (oud)Hollandse spelletjes spelen, appeltaart bakken, kunstwerken maken voor de tentoonstelling, ondersteunen bij het inloopcentrum, wandelen met ouderen, pannenkoeken bakken, een wandje verven en nog véél meer!

Wat was het mooi om alle stralende en bezwete (want wat wás het warm!) hoofden te zien en alle reacties te horen! We willen iedereen ontzettend bedanken voor hun inzet, interesse, betrokkenheid, enthousiasme, gezelligheid én meeleven.

We delen ter afsluiting nog één mooi antwoord op de vraag, ‘wat heeft het je opgeleverd?’; “Voornamelijk voldoening, de mensen waren echt dankbaar en vonden het echt super gezellig.”

Bedankt alle eerstejaars en docenten #SocialWork van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE)!