Op 20 maart vond de teamavond plaats van Stichting Netwerk Dien je Stad. Op een toffe locatie in Ede gingen we met elkaar eten maar ook aan de slag met onze kernwaarden.

Op de foto zie je een groot deel van deze toffe collega’s!

Je hebt bijvoorbeeld Marieke, onze actieve duizendpoot van @netwerkdienjestad, Annelien van @maatjes_meer_dan_huiswerk, die zich vol inzet voor kinderen die hulp nodig hebben met huiswerk. Rianne, onze nieuwe topper van @mdtyourcubeede, die jongeren helpt om een mooi MDT traject te gaan ondernemen. En last but not least, Esther, van @cvvede, die zich al jaren met hart en ziel inzet om nieuwe Nederlanders een warm welkom te geven.

Samen zijn wij Netwerk Dien Je Stad!

Binnen Stichting Netwerk Dien je Stad voeren we vanuit een gedreven, persoonlijke en professionele houding ons werk uit. 

We doen dat vanuit de volgende kernwaarden: 

  • Betekenisvol (gedrevenheid, toewijding, passie)  
  • Verbondenheid (betrokkenheid, vertrouwen)  
  • Mensgericht (behulpzaam, menswaardig, dienstbaar)  

Daar waar we betrokken zijn bij vrijwilligers, samenwerkingspartners en andere relaties, zijn we ook betrokken op elkaar als collega’s. Ontmoeting staat daarin centraal. Naast ontmoeting en betrokkenheid vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Daar zetten we ons op verschillende manieren voor in. 

Als inhoudelijke invulling richten we ons op de StrenghtsFinder methode. We geloven dat iedereen een unieke set aan talenten en vaardigheden heeft. Met deze methode leer je ze ontdekken en ook inzetten. Daarmee sta je in je eigen kracht en versterken we elkaar als team!